Valentina Bramuzzo

Chiropractor

Valentina kwam al vroeg in aanraking met chiropractie. Ze groeide op in een gezin dat het zelfgenezend vermogen van ons lichaam erkende en dit ondersteunde. Ze is altijd gepassioneerd geweest om dit proces te begrijpen én om anderen hiermee te helpen.

Na haar afstuderen aan de Durban University of Technology in Zuid-Afrika, begon Valentina haar carrière als associate chiropractor in een medisch centrum in Umhlanga, Zuid-Afrika. Daarna is ze werkzaam geweest bij een multidisciplinaire kliniek, waar ze met een verscheidenheid aan patiënten werkte, van baby’s en atleten tot ouderen.

In 2020 keerde ze terug naar haar geboorteland Italië, om dichter bij haar familie te zijn. Hier werkte ze in een privépraktijk. Valentina raakte tijdens haar studententijd al gefascineerd door NIP en verhuisde in 2022 naar Haarlem om haar droom na te jagen en met deze techniek te werken.

Valentina heeft een speciale interesse in het welzijn van het gezin en de rol van neurologie in de chiropractie. Ze heeft zich verder gespecialiseerd op het gebied van pediatrische chiropractie en neurologie. Valentina houdt van haar werk en de omgang met haar patiënten, van zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s tot ouderen.