Klaas Hovinga

Chiropractor

Klaas (1973) is altijd geïnteresseerd geweest in bewustzijn en mind-body medicine. Hij heeft een liefde voor Oosterse filosofie en gelooft in een integratie van die filosofieën met de (Westerse) wetenschap. Het was ook deze overtuiging die ten grondslag lag aan zijn keuze voor de opleiding chiropractie.

Nadat hij is afgestudeerd aan de AECC is hij een paar jaar werkzaam geweest als chiropractor in Engeland. In die periode heeft hij zich verder bekwaamd in NIP bij de grondlegger hiervan in Melbourne. Ook daarna is hij zich altijd blijven ontwikkelen zowel op persoonlijk als werkinhoudelijk vlak. In 2016 heeft hij zich toegelegd op neuro-ontwikkelingsproblematiek.

Klaas is betrokken en geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt, zowel fysiek als psychisch-emotioneel en de verbanden hiertussen.
Bij Hovinga Chiropractie wil Klaas mensen samen met zijn collega’s helpen een optimale balans te vinden in lichaam, brein en geest, om zo met verhoogd (fysiek) bewustzijn het leven te kunnen belichamen.