Klaas Hovinga

Chiropractor

Klaas (1973) is een gepassioneerde man die houdt van contact met anderen, bewegen, natuur en heeft bovenal een wens om zich te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als werkinhoudelijk vlak. De wens om mensen te helpen is van jongs af aan aanwezig geweest. Dit en de passie voor kennis en het samenbrengen hiervan brengt een gedrevenheid om mensen te helpen.

Afgestudeerd in 2000 van AECC. Na het eerste jaar succesvol een praktijk te laten groeien in Noord-Engeland, heeft hij zich drie maanden verder bekwaamd bij de grondlegger van de techniek Neuro Impulse Protocol in Melbourne. Na nog vier jaar in Londen gewerkt te hebben, heeft hij in 2004 MediWellness mede opgericht.

Sinds 2016 heeft hij zich toegelegd op neuro-ontwikkelingsproblematiek. In 2017 is hij verder gegaan op de Wagenweg onder eigen naam. Klaas wil mensen helpen een optimale balans in lijf en brein te krijgen, om met verhoogd (fysiek) bewustzijn het leven te kunnen belichamen. Key is het willen begrijpen van mensen en wat hen beweegt. Zowel fysiek als psychisch-emotioneel.