Neuro Coaching

Hoe kun je belichaamd en bewuster keuzes maken?
Wat is dé extra stap in je eigen ontwikkeling?

Een keuze die invloed heeft op je gezondheid, de relatie met jezelf, anderen en het succes dat daaruit voortvloeit. Soms is het lastig om door te zetten of de beoogde resultaten te behalen. Het kan zo zijn dat simpelweg de software die gedownload wordt (nieuwe gewoontes) nog niet compatible met de hardware (je hersenen).

De kracht van het nu. Er is al veel over gezegd en geschreven. Vele mensen zweren erbij: van spirituele leiders tot wereldberoemde ondernemers. “Presence” maakt de geest scherp, helpt met het omgaan van chaos en stress, geeft energie en houdt het lichaam gezond.

Het leven in het nu blijkt alleen lastiger gezegd dan gedaan. Zeker voor mensen met een sterk ontwikkeld cognitief en rationeel denkvermogen (linker brein). Meditatie of mindfulness worden dan ervaren als het zwemmen tegen de stroom in en geven nog te weinig voldoening om door te zetten.

Bijvoorbeeld:

  • Vind je het lastig om van perspectief te veranderen en blijf je wel eens hangen in een tunnelvisie van (cognitief) denken?
  • Heb je de wens om meer te leven en kiezen vanuit intuitie en in te tappen op ander soort intelligentie?
  • Vind je het moeilijk om aan het eind van de dag even “uit” te gaan en te ontspannen of makkelijk in slaap te vallen?
  • Wil je vaak ergens anders zijn en zou je meer tijd willen nemen voor dingen die je belangrijk vindt zoals een goed, intiem gesprek of tijd doorbrengen met je kinderen?

I thought I felt my body.
I learned to feel and experience my body.
Now I embody my life!

Werkwijze

Bij neuro coaching werken we met gesprekken en kijken naar de ontwikkeling van het lichaam en brein. Dit toont hoe en waarom we de dingen doen die we doen.

Door het geven van oefeningen om de hardware (je hersenen) te optimaliseren, vergroot je de capaciteit om jezelf in geest en lichaam te ervaren en vanuit daar de wereld om je heen waar te nemen. Het bewust worden en veranderen van neuro-associaties (een emotie bij een situatie) kan blokkades transformeren. Een revolutionaire manier om door de branding te komen en van de golven te genieten.

Tarief

Coaching per uur
€ 275,-
3 maanden wekelijks
€ 3.850,-

Meer weten?

Voor vragen en tarieven neemt u contact op met 023 544 42 60 of via info@hovingachiropractie.nl.